INTERCLUB 2022 

 Update 3/10/2022

 

 

 

INTERCLUB  ALTIS  HULSHOUT 2022

TUM     DMT
 

 

Aan het bestuur

Aan de trainers tumbling

Aan de trainers trampoline

 

 

 

 

Beste bestuur

Beste trainers

 

Op zaterdag 12 november en zondag 13 november 2022 vindt te Hulshout de 32ste  interclubwedstrijd plaats. De wedstrijd zal doorgaan in de Gemeentelijke Sportivahal, Industriepark 5 te Hulshout. De wegbeschrijving sturen we door naar de ingeschreven clubs.

 

Hierbij vindt u meer informatie met betrekking tot deze wedstrijden die zullen georganiseerd worden. Inschrijven kan per discipline en per categorie dmv. :

           

Bijgevoegde inschrijvingsformulieren

                       

Via e-mail: interclubaltishulshout@outlook.be

 

 


 

Mogen wij u vragen ons de inschrijvingen te bezorgen tegen 2 november 2022 via interclubaltishulshout@outlook.be en dit enkel met de door ons bezorgde inschrijvingsformulieren. Na het ontvangen van uw inschrijving sturen wij u direct een bevestiging, indien u deze niet ontvangt gelieve uw inschrijvingen nogmaals te versturen. Aangezien het succes van de vorige jaren, is het mogelijk dat bij een te groot aantal inschrijvingen, de inschrijvingen die ons als laatste bereiken geweigerd worden.

 

Voor de medailles en dergelijke zouden wij de clubs willen vragen om bij de inschrijving ook € 5 per deelnemer, per discipline, inschrijvingsgeld te storten op rekening: BE30 9796 1246 8311 met vermelding “interclub” en de clubnaam.

 

Voor elke ingeschreven discipline vragen wij dat elke club minimum één gebrevetteerd jurylid kan leveren voor het volledige dagdeel (voormiddag/namiddag). Het I-niveau (TU) zien wij als een eigen aparte discipline los van de oudere leeftijdscategorieën.

Voor clubs zonder jurylid is de inschrijving onder voorbehoud, beslissing over deelname laatste 7 dagen naargelang de inschrijvingen.

 

 Voor meer informatie aangaande deze wedstrijd kan u steeds terecht bij:

 

Email :          interclubaltishulshout@outlook.be

 

of       Van De Sande Jos                ' 0465 / 08.48.78     

 

 

Hopend u te mogen verwelkomen op onze interclubwedstrijd.

 

 

Bestuur en leiding ALTIS vzw

 

Link naar bestanden (aangepast 12/10/22) : 

Wedstrijdreglement

Inschrijfformulier 

 

 

                      


Volg ons ook op :